Trainingen bij V.V. Voorwaarts

VoetbalMoves organiseert elke dinsdag- en dondermiddag voetbaltrainingen en 'Sport-en-Spel'-trainingen bij V.V. Voorwaarts in Utrecht. Deze trainingen worden gegeven door ervaren trainers.

Voetbaltrainingen

Bij de voetbaltrainingen staat het plezier voorop. Je gaat aan de slag gaan met leuke, uitdagende voetbaloefeningen waarin technische en motorische vaardigheden terugkomen. Ook besteden we veel aandacht aan het samenwerken met elkaar.

Sport-en-Spel-trainingen

Ook bij Sport-en-Spel staat het plezier van de deelnemers centraal. De trainingen staan in het teken van het verbeteren van de basis motorische vaardigheden: coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid (de 5 cluks). Zo leer je nog beter hardlopen, balanceren, springen, werpen en mikken. Je doet stoeispelen, tikspelen en doelspelen. Spelletjes waarbij jij jezelf uitdaagt, maar waarin zeker ook samenwerken terugkomt.

Trainingen bij V.V. Voorwaarts

Iedere dinsdag- en donderdagmiddag organiseert VoetbalMoves trainingen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar oud bij V.V. Voorwaarts in Utrecht.

Groepjes

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen er bij de voetbaltraining groepjes van minimaal 6 en maximaal 12 kinderen worden gemaakt. De groepjes worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau van de deelnemers. De sport- en spelgroepen kunnen wat groter zijn.

Ook voor niet-voetballers/sporters!

Door de verschillende groepjes kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen. Daarom is VoetbalMoves ook geschikt voor niet-voetballers/sporters die het leuk vinden om mee te doen!

Kosten en aanmelden

Blok van 5 trainingen: €50,-
Blok van 10 trainingen: €90,-

Het is mogelijk om je aan te melden voor alleen dinsdag, alleen donderdag of voor beide dagen. Je kunt de deelname na een blok weer stopzetten.

Klik hier om je aan te melden!

Kleding

Iedere training doe je sportkleding- en schoenen aan. Bij de voetbaltraining worden scheenbeschermers en voetbalschoenen aangeraden.

Locatie

De trainingen worden gegeven bij V.V. Voorwaarts, Ariënslaan 2, 3573 PT Utrecht

CursusBSO

Het is ook mogelijk om de trainingen van VoetbalMoves te combineren met naschoolse opvang van de CursusBSO.

Klik hier voor meer informatie.

Gratis proeftraining

Wil je de voetbal- of sport-en-speltraining een keer kosteloos proberen? Dat kan! Stuur in dat geval een mailtje naar flipsteenvoorden@voetbalmoves.nl.

Beviel de training? Dan kun je je aanmelden via het aanmeldformulier!

Dagen en tijd

De trainingen zijn elke dinsdag en donderdag van 16:15 tot 17:30.